Castellano
Noticies | Contacte | Qui som | Com comprar

Celler Celler Cooperatiu Espolla

 

ACCÉS USUARIS
Si ets aficionat al vi i al turisme, aquesta es la teva zona.

ACCÉS PROFESSIONALS
Publica el teu negoci i les
teves visites a la nostre web.

Inici Cellers a l'Empordà Celler Celler Cooperatiu Espolla Tornar

Celler Cooperatiu Espolla

Tel. 972 563178 - Fax 972 563049

Celler Cooperatiu Espolla

Celler Cooperatiu Espolla

321

El Celler Cooperatiu d’Espolla és una de les empreses vinícoles amb més llarga tradició a la comarca de l’Alt Empordà ja que va ser fundat l’any 1931 i per un grup de viticultors que volien millorar la qualitat dels seus productes i comercialitzar-los degudament. Un esperit de superació constant ha fet que aquest celler, al llarg dels seus anys d’existència, fes compatible el manteniment d’un esperit tradicional en el conreu de la vinya i en l’elaboració del vi i la incorporació progressiva de les millores tecnològiques més avançades.

AQUEST CELLER DISPOSA DE VISITES GUIADES

VEURE VISITES

Situació: Crta. de Roses s/n - 17753 Espolla (Girona)

COMPARTIR
amb els teus amics

Història

El primer celler cooperatiu pròpiament dit – no un local exclusivament per a guardar-hi vi – fou el d’Espolla, impulsat per la secció de vinificació del sindicat, constituïda el febrer de 1930. Inspiradors del projecte, entre d’altres, ho foren Francesc Mascort, Carles Jordà i el marquès de Camps que cedí els terrenys. El projecte fou encarregat a l’arquitecte figuerenc Pelai Martínez qui va dissenyar un celler inspirat en els projectes tarragonins de César Martinell, comptant amb l’assessorament d’Isidre Campllonch, Claudi Oliveres i dels serveis tècnics enològics de la Mancomunitat. El nou celler es va inaugurar amb tota solemnitat el novembre de 1931.

Varietat de raïm

Cabernet Sauvignon, Carinyena / Samsó, Merlot, Syrah, Tempranillo / Ull de llebre, Chardonnay, Garnacha gris, Sauvignon Blanc, Garnatxa Blanca, Lledoner (garnatxa roja), Muscat, Samsó Blanc

Productes d'aquest celler

ZONA BOTIGA

VEURE TOTS ELS VINS DEL CELLER

VINYES

Els socis del Celler Cooperatiu d’Espolla disposen de vinyes en diverses zones de l'Empordà, des d'Agullana fins a Rabós d'Empordà, passant per Masarac, Sant Climent Sescebes i Mollet de Perelada. Vinyes generalment inferiors a una hectàrea, molt diverses i amb molts contrastos en què, sobretot en les més velles, moltes d’elles centenàries, hi destaquen barraques i parets de pedra seca, viverets, i, on no hi falten els arbres fruiters, sobretot figueres o presseguers de vinya. Aquests fets, juntament amb la gran varietat de microclimes i tipus de sòls, permeten trobar una infinitat de matisos en els vins elaborats.

LA NOSTRA SELECCIÓ DE VISITES A CELLERS

Rutes de somni. Explori el sabor de cadascun dels nostres vins i conegui tots els secrets del cultiu de la vinya. Cada dia pot visitar diferents cellers i gaudir de l'art, cultura i gastronomia de la zona. Escull ara la teva ruta!

Altres rutes d'interès per la zona

Posa't l'Empordà a la boca

Empordàlia, Pau (Girona)

VER RUTA

AMB PA I VI ES FA EL CAMI

Terra Remota, Sant Climent Sescebes (Girona)

VER RUTA

Disposem de 0 rutes de vi en la nostra secció. VEURE TOTES LES RUTES

Descobreix els millors llocs d'aquesta zona turística. VEURE ZONA TURÍSTICA

Celler Celler Cooperatiu Espolla

Giro-Rent, S.L. - Avinguda onze de Setembre, 70 - 17250 Platja d'Aro, Baix Empordà, Girona - Telf. 972 208 496

Diseño, programación y posicionamiento web por Novaigrup, Agencia de Marketing Online