Castellano
Noticies | Contacte | Qui som | Com comprar

Qui som

 

ACCÉS USUARIS
Si ets aficionat al vi i al turisme, aquesta es la teva zona.

ACCÉS PROFESSIONALS
Publica el teu negoci i les
teves visites a la nostre web.

Inicio Qui som

Qui som

Des de fa mesos estem treballant en xarxa per iniciar un projecte en col·laboraciˇ amb alguns restauradors, hotels i cellers de l'EmpordÓ (aproximadament uns 20) per a organitzar visites i rutes enol˛giques selectes, per a grups redu´ts combinant cultura, hist˛ria, gastronomia i, evidentment, tot all˛ relacionat amb el mˇn del vi.

Vinsdelemporda.com és un portal promocional de l’Enoturisme i una botiga online especialitzada en la venda de productes de l'Empordà i de les comarques de Girona. En la nostra botiga podrà trobar una àmplia selecció dels millors productes de les nostres comarques, caracteritzats per la seva gran qualitat entre els quals destaquen vins de DO Empordà.

El coneixement personal dels productors, la seva autenticitat i la qualitat dels seus productes són la base de la nostra selecció i la passió que alimenta el nostre projecte. Tots els nostres proveïdors estan situats en les zones rurals de les comarques de Girona.

Som especialistes en catering i en la confecció de Lots Gourmet i Regals d'empresa totalment personalitzables en funció de les seves necessitats.

L'empresa propietària de vinsdelemporda.com és Giro-rent, S.L., entitat amb domicili social en Castell-Platja d'Aro. L'empresa és de 4 germans emprenedors, propietaris d'un petit Hotel (www.nm-suites.com), el restaurant Sa Cova – membre del col·lectiu La Cuina de l’empordanet (www.grupcostabravacentre.com/cuinadelempordanet/) - i un servei de catering (www.lacocotte.biz), amants de les comarques de Girona i de l'Empordà, de la seva cultura del vi, de la gastronomia local i dels productes elaborats artesanalment.

L'empresa és totalment independent de qualsevol celler i empresa relacionada amb el vi. Això no significa que no tinguem una excel·lent relació amb tots els cellers, elaboradors i els seus distribuïdors en el nostre entorn. Especialment, destaquem la col·laboració amb l’Enoteca-Restaurant La Fundició de Girona i el celler "Ca l'Àngel" (www.calangel.com) de Sant Feliu de Guíxols. A més a més, el fet que un gran nombre de cellers de la DO Empordà es troben en un radi d'acció de menys de 80 km., fa que posseeixi una ubicació estratègica, el que ens permet estar en contacte directe amb els cellers i artesans i productors, repercutint molt positivament en el servei que oferim als nostres clients.

Qui som

Giro-Rent, S.L. - Avinguda onze de Setembre, 70 - 17250 Platja d'Aro, Baix Empordà, Girona - Telf. 972 208 496

Diseño, programación y posicionamiento web por Novaigrup, Agencia de Marketing Online