Castellano
Noticies | Contacte | Qui som | Com comprar

Com comprar

 

ACCÉS USUARIS
Si ets aficionat al vi i al turisme, aquesta es la teva zona.

ACCÉS PROFESSIONALS
Publica el teu negoci i les
teves visites a la nostre web.

Inici Com comprar?

Com realitzar la reserva d’una visita o activitat?

1

CERCAR UNA VISITA O ACTIVITAT
Navegui per les nostres seccions de visites i activitats, i trobi les rutes i formes de passar el temps de lleure en l’Empordà d’una forma ràpida i senzilla.

2

REALITZI LA SEVA RESERVA
Ja ha trobat l’activitat que volia? Faci clic en 'Reservar' i triï el dia que vol realitzar la activitat o visita i el número de persones, i faci clic al botó de 'Reservar'.

3

LA MEVA RESERVA
Tot seguit, li apareixerà un resum de les reserves. Si vol pot modificar el número de persones que assistiran fent clic sobre '' o '', i el sistema li calcularà l’import al instant.

4

TRAMITAR RESERVA
Un cop hagi triat totes les visites i/o activitats, faci clic en el botó de ‘tramitar comanda’, per tal de començar el procés de reserva online. Identifiqui’s o faciliti’ns les seves dades.

5

FORMA DE PAGAMENT
El pagament al nostre website es segur i senzill. Triï la forma de pagament que més li convingui, pot fer-ho amb: targeta de crèdit o dèbit o mitjançant una transferència bancaria.

6

FINALITZAR RESERVA
Finalment, només haurà de revisar que les dades de la reserva son correctes. I rebrà en el seu correu el resguard de la reserva per la visita i/o activitat.

Com comprar a la botiga online?

1

BUSQUI VINS I CAVES
Navegui per la botiga online, i trobi la millor selecció de vins i caves de la manera més ràpida i fàcil. Per afegir el producte al carret faci clic sobre el botó de AFEGIR.

2

LA MEVA COMANDA
Tot seguit, li apareixerà un resum de la seva comanda, si vol pot modificar el número d’unitats que desitja fent clic sobre ‘’ o ‘’, i el sistema li calcularà l’import al instant.

3

TRAMITAR COMANDA
Un cop tingui tots els productes en el carret, faci clic en el botó de ‘tramitar comanda’, per tal de començar el procés de compra online.

4

ENVIAMENT I PAGAMENT
Identifiqui’s o faciliti’ns les seves dades.
Indiqui’ns on vol que l’enviem la comanda i triï la forma de pagament. Podrà triar entre: targetes, transferència o contrareembors.

5

FINALITZAR COMANDA
Finalment, només haurà de revisar que les dades de la comanda son correctes, i nosaltres li prepararem la seva comanda. La rebrà en un període de 24-48 hores.

6

CONSULTAR LA SEVA COMANDA
Una vegada s’ha finalitzat el procés de compra, vostè podrà consultar en tot moment l’estat en que es troba la seva comanda, mitjançant la seva àrea privada.

Com comprar

Giro-Rent, S.L. - Avinguda onze de Setembre, 70 - 17250 Platja d'Aro, Baix Empordà, Girona - Telf. 972 208 496

Diseño, programación y posicionamiento web por Novaigrup, Agencia de Marketing Online