Castellano
Noticies | Contacte | Qui som | Com comprar

Celler Clos d'Agon

 

ACCÉS USUARIS
Si ets aficionat al vi i al turisme, aquesta es la teva zona.

ACCÉS PROFESSIONALS
Publica el teu negoci i les
teves visites a la nostre web.

Clos d'Agon

Tel. +34 972 66 14 86 - Fax +34 972 66 1462

Mas Gil, Clos D'Agon

Mas Gil, Clos D'Agon

321

L'edifici de la bodega, dissenyat per l'arquitecte Chus Manzanares, es troba envoltat en una finca de 16 hectàrees de vinya, on s'hi conrea una àmplia varietat de raïms internacionals. Miguel Coronado, enòleg de Mas Gil, explica que la selecció d'aquestes varietats es va fer després d'un profund estudi de les condicions climàtiques i del terra. Tenen classificades 29 parcel·les diferents. Així, per exemple, destaca que un dels raïms que millor es comporten a aquestes terres és la Cabernet Franc.

AQUEST CELLER DISPOSA DE VISITES GUIADES

VEURE VISITES

Situació: Afores s/n - 17251 Calonge (Girona)

COMPARTIR
amb els teus amics

Història

Al Baix Empordà, a la localitat de Calonge, es troba el Mas Gil, una bodega ubicada al Parc Natural de Les Gavarres. Mas Gil és un món a part. La bodega, propietat d'una família suïssa, va apostar des de fa temps per uns brous de qualitat i avui són un referent enològic de primer ordre. Aquesta bodega compta amb la direcció d'un dels enòlegs estel·lars del moment: el danès Peter Sisseck, que porta anys sorprenent a la Ribera del Duero amb el seu famós Pingus i amb els vins de Hacienda Monasterio, que també assessora.

Varietat de raïm

Cabernet Sauvignon, Merlot, Syrah, Cabernet Franc, Roussane, Viognier, Marsanne

Productes d'aquest celler

ZONA BOTIGA

Vi Clos d'Agon

Criança

Vi Negre

+info

71,00€

Vi Clos d'Agon

Criança

Vi Blanc

+info

42,70€

Vi Clos Valmaña

Criança

Vi Blanc

+info

16,85€

Vi Amic

Criança

Vi Negre

+info

14,50€

VEURE TOTS ELS VINS DEL CELLER

VINYES

Les marques que elabora són Clos d'Agon, el vi més alt de la gamma, i Clos Valmaña; ambdós amb versions en blanc i negre. El blanc Clos d'Agon està elaborat amb un "coupage" de varietats del Roine: Viognier, Marsanne i Roussane, una combinació absolutament nova a Espanya i, pel que sembla, tampoc no se solen donar les tres alhora a la seva regió d'origen. Clos d'Agon negre té un acoblament que varia d'una any a un altre, en funció de la qualitat de la collita de cada una de les varietats. Les que intervenen habitualment són: Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Syrah, Petit Verdot i Merlot amb predomini de les dues primeres. És en el moment d'establir els percentatges de cada un dels raïms on més s'hi nota la mà de'n Peter Sisseck. Una dada curiosa és que aquesta bodega pertany a la D.O. Catalunya i no a la D.O. Empordà.

LA NOSTRA SELECCIÓ DE VISITES A CELLERS

Rutes de somni. Explori el sabor de cadascun dels nostres vins i conegui tots els secrets del cultiu de la vinya. Cada dia pot visitar diferents cellers i gaudir de l'art, cultura i gastronomia de la zona. Escull ara la teva ruta!

Disposem de 6 rutes de vi en la nostra secció. VEURE TOTES LES RUTES

Descobreix els millors llocs d'aquesta zona turística. VEURE ZONA TURÍSTICA

Celler Clos d'Agon

Giro-Rent, S.L. - Avinguda onze de Setembre, 70 - 17250 Platja d'Aro, Baix Empordà, Girona - Telf. 972 208 496

Diseño, programación y posicionamiento web por Novaigrup, Agencia de Marketing Online