Castellano
Noticies | Contacte | Qui som | Com comprar

Celler La Vinyeta

 

ACCÉS USUARIS
Si ets aficionat al vi i al turisme, aquesta es la teva zona.

ACCÉS PROFESSIONALS
Publica el teu negoci i les
teves visites a la nostre web.

La Vinyeta

Tel. 647 748 809 - Fax

El Celler

El Celler

321

Heus aquí una terra on les persones i la natura treballen plegats. Heus aquí la terra on els grecs sembraren les llavors d’una llarga història. Heus aquí els sòls que veieren néixer el cultiu de la vinya i l’olivera. És aquí on la tradició i la recerca de l’autenticitat no estan renyits. És així, amb il·lusió, que la imatge pren color i es trenca la foscor. Simplement *lavinyeta és així.

AQUEST CELLER DISPOSA DE VISITES GUIADES

VEURE VISITES

Situació: Carretera de Mollet - 17491 Mollet de Peralada (Girona)

COMPARTIR
amb els teus amics

Història

L’origen d’aquest projecte es remunta al 2.002 quan varen adquirir un parell de vinyes velles d’edats compreses entre 50 i 75 anys de Samsó i Garnatxa a un pagès que es jubilava, amb la condició de que ell els ajudaria a portar endavant l’explotació. En aquells moments, en Josep combinava la carrera d’enginyeria agrònoma, entre setmana, i el treballs a la vinya, els caps de setmana. Més endavant, varen tenir l’oportunitat de comprar una finca a Mollet. A partir d’aquest moment, varen anar ampliant el nombre de plantacions fins a les 22 ha actuals. Les vinyes amb el celler, l'esglèsia de Mollet i l'Albera al fons. Magnífic. Una curiositat: la finca que varen adquirir era una de les poques de Mollet on mai s’hi havia plantat vinya. Així que l’exercici era doblement arriscat, començar pràcticament de zero i en un lloc on mai hi havia vinya. Per això, en més d’una ocasió van sentir comentaris que posaven en dubte el seu èxit. Però, les analítiques i les anàlisis de l’orientació i de la terra deien el contrari. Sortosament, el resultat ha estat fantàstic i molt probablement l’única explicació és que l’antic propietari era rendista i molt probablement no volia fixar lligams a llarg plaç.

Varietat de raïm

Carinyena / Samsó, Monastrell, Tempranillo / Ull de llebre, Garnacha gris, Parellada

Productes d'aquest celler

ZONA BOTIGA

Vi Llavors

Criança

Vi Negre

+info

8,15€

Vi Heus Blanc

Jove

Vi Blanc

+info

6,50€

Vi Heus Rosat

Jove

Vi Rosat

+info

6,10€

Vi Punt i Apart

Vi Negre

+info

12,30€

Vi Sols **

Vi Dolç

+info

13,30€

Vi Heus Negre

Jove

Vi Negre

+info

6,10€

VEURE TOTS ELS VINS DEL CELLER

VINYES

Visita La Vinyeta i descobreix un celler autèntic de l’Empordà. Vine i viu una experiència única. Obre el ulls. Deixa’t captivar per un paisatge salvatge. Escolta el so de la tramuntana com s’escola entre les vinyes. Sent l’olor del roure i el tacte de la fusta. Tasta els vins i olis del celler, aquest fruit escàs d’una terra magra, Mollet de Peralada. Desboca els sentits de la mà d’una gent tenaç i compromesa amb aquest raconet de l’Empordà.

LA NOSTRA SELECCIÓ DE VISITES A CELLERS

Rutes de somni. Explori el sabor de cadascun dels nostres vins i conegui tots els secrets del cultiu de la vinya. Cada dia pot visitar diferents cellers i gaudir de l'art, cultura i gastronomia de la zona. Escull ara la teva ruta!

Altres rutes d'interès per la zona

Circuit de sensacions

CELLER BRUGAROL, Palamós (Girona)

VER RUTA

Circuit de sensacions

CELLER BRUGAROL, Palamós (Girona)

VER RUTA

Disposem de 0 rutes de vi en la nostra secció. VEURE TOTES LES RUTES

Descobreix els millors llocs d'aquesta zona turística. VEURE ZONA TURÍSTICA

Celler La Vinyeta

Giro-Rent, S.L. - Avinguda onze de Setembre, 70 - 17250 Platja d'Aro, Baix Empordà, Girona - Telf. 972 208 496

Diseño, programación y posicionamiento web por Novaigrup, Agencia de Marketing Online