Castellano
Noticies | Contacte | Qui som | Com comprar

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE D'ENOTURISME DE L'EMPORDÀ

 

ACCÉS USUARIS
Si ets aficionat al vi i al turisme, aquesta es la teva zona.

ACCÉS PROFESSIONALS
Publica el teu negoci i les
teves visites a la nostre web.

Inici Notícies a l'Empordà PRESENTACIÓ DEL LLIBRE D'ENOTURISME DE L'EMPORDÀ Tornar

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE D'ENOTURISME DE L'EMPORDÀ 1PRESENTACIÓ DEL LLIBRE D'ENOTURISME DE L'EMPORDÀ 2PRESENTACIÓ DEL LLIBRE D'ENOTURISME DE L'EMPORDÀ 3

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE D'ENOTURISME DE L'EMPORDÀ

La Guia d'enoturisme de l'Empordà s'ha elaborat amb la intenció que siguin sis guies en una de sola. Són 224 pàgines, amb 400 fotografies en color. El llibre, que emergeix com a referència al país, és una guia de cellers i també una guia de vins amb una oferta escollida i valorada de més de dos-cents vins, caves i garnatxes. A més a més, s'ofereix com una guia de restaurants que cuiden els vins d'aquí. Busca també la utilitat com a guia de visites culturals, d'hotels i també de botigues especialitzades. L'obra és, doncs, un compendi, un llibre d'autor del sociòleg Lluís Tolosa (Barcelona, 1968) i compta amb la complicitat de tots els sectors implicats: cellers, hoteleria, restauració, cultura, difusió.

La guia ha tingut molt ressó en el mitjans de premsa des de la seva presentació a Ampuries el desembre passat. D'ença s'ha presentat al Celler Espelt, al Castell de Calonge, al Patronat de Turisme de Girona, a la Llibreria 22.

L'obra del sociòleg, escriptor i editor barceloní inclou 136 llocs per gaudir del turisme del vi i 215 vins recomanats. L'obra vol ser una referència pràctica amb un centenar de visites proposades i està dirigida fonamentalment –l'edició és en català– al turisme interior. “L'Empordà és una de les zones vinícoles amb més potencial enoturístic d'Europa”, afirma l'autor en la primera frase del pròleg.

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE D'ENOTURISME DE L'EMPORDÀ

Giro-Rent, S.L. - Avinguda onze de Setembre, 70 - 17250 Platja d'Aro, Baix Empordà, Girona - Telf. 972 208 496

Diseño, programación y posicionamiento web por Novaigrup, Agencia de Marketing Online