Castellano
Noticies | Contacte | Qui som | Com comprar

Celler CELLER ARCHE PAGES

 

ACCÉS USUARIS
Si ets aficionat al vi i al turisme, aquesta es la teva zona.

ACCÉS PROFESSIONALS
Publica el teu negoci i les
teves visites a la nostre web.

Inici Cellers a l'Empordà Celler CELLER ARCHE PAGES Tornar

CELLER ARCHE PAGES

Tel. 626647251 - Fax

Celler Arché Pagès

Celler Arché Pagès

321

LA VEREMA Collita a mà i sense semal. La recol•lecció es duu a terme delicadament en petites caixes de 12 kg. El raïm arriba al celler intacte i sa, havent-lo destriat a la pròpia vinya. La verema es realitza quan cada varietat arriba al seu punt òptim de maduració LA ELABORACIÓ Emoció, sensibilitat, tècnica i cupatge. La tradició no està renyida amb la modernitat. Així, en els processos d’elaboració s’empra maquinària d’última generació. Cada parcel•la es consigna en cisternes separades, dipòsits d’acer inoxidable de petita capacitat. La vinificació es realitza amb un minuciós control de temperatura. La classificació inicial per terrers i qualitats facilitat les labors del cupatge. EL CELLER L’Art del vi. La darrera fase és la del repòs i el silenci. L’obligada criança es fa en bótes de roure francès. El temps de permanència en barrica ve determinat pel tast de l’enòleg. Només quan supera l’expectativa creada, el vi s’embotella. Els vins no es filtren ni es clarifiquen: hom vol servar-ne l’aroma i l’estructura pròpies, la identitat original. L’embotellament es realitza a la mateixa propietat. La sala de criança jau soterrada 3 metres ensota, amb un sistema de control de temperatura i humitat que en garanteix l’estabilitat. Aquí, cada ampolla adquireix el segell personal, el caràcter d’edició limitada.

AQUEST CELLER DISPOSA DE VISITES GUIADES

VEURE VISITES

Situació: C/Sant Climent 31 - 17750 Capmany (Girona)

COMPARTIR
amb els teus amics

Història

ARCHE PAGES, la familia Quatre generacions de viticultors, al cor de l’Alt Empordà, la família Arché Pagès fa més d’un segle que treballa i estima la vinya. De 2004 ençà, elaboren vins propis de singular personalitat. Fer vi a Capmany, on s’estén la seva propietat, és tot un repte. La distinció s’assoleix amb un control absolut de tot el procés. De la poda fins a la verema, del celler a l’embotellament. La mirada sensible i experta de la família té cura que el producte arribi al mercat amb exigència i qualitat.

Varietat de raïm

Cabernet Sauvignon, Carinyena / Samsó, Garnatxa, Merlot, Syrah, Macabeo, Garnatxa Blanca

Productes d'aquest celler

ZONA BOTIGA

Vi Bonfill

Criança

Vi Negre

+info

19,60€

Vi Cartesius

Criança

Vi Negre

+info

11,95€

Vi Sàtirs blanc *

Jove

Vi Blanc

+info

5,75€

Vi Sàtirs negre *

Criança

Vi Negre

+info

7,75€

VEURE TOTS ELS VINS DEL CELLER

VINYES

VINYA, varietats, clima i terrer Capmany, país de ceps i cellers. Les vinyes formen part d’aquest terme situat a l’extrem nord-oriental de Catalunya, vora del Pirineu i proper a la Mediterrània, regió vinícola amb Denominació d’Origen Empordà. Les varietats que la família cultiva en les 14 hectàrees de vinya pròpia són: garnatxa negra i blanca, carinyena, Macabeu, syrah, cabernet sauvignon i merlot. Màxima cura i respecte pel medi. Agricultura basada en l’estima a la natura. Per això, es realitza un gran part del treball manualment. La tramuntana és el tret climàtic que defineix aquest territori. Vent net i sec que propicia transparències en el cel i arrels fermes a la terra. Quant a la tipologia del terreny, sòl granític, àcid i pobre, eixut i ressec per la manca d’abundosa pluja. Tot plegat condiciona un vinya de baix rendiment. Tanmateix, una producció de qualitat.

LA NOSTRA SELECCIÓ DE VISITES A CELLERS

Rutes de somni. Explori el sabor de cadascun dels nostres vins i conegui tots els secrets del cultiu de la vinya. Cada dia pot visitar diferents cellers i gaudir de l'art, cultura i gastronomia de la zona. Escull ara la teva ruta!

Disposem de 0 rutes de vi en la nostra secció. VEURE TOTES LES RUTES

Descobreix els millors llocs d'aquesta zona turística. VEURE ZONA TURÍSTICA

Celler CELLER ARCHE PAGES

Giro-Rent, S.L. - Avinguda onze de Setembre, 70 - 17250 Platja d'Aro, Baix Empordà, Girona - Telf. 972 208 496

Diseño, programación y posicionamiento web por Novaigrup, Agencia de Marketing Online