Castellano
Noticies | Contacte | Qui som | Com comprar

Bac de les Ginesteres

 

ACCÉS USUARIS
Si ets aficionat al vi i al turisme, aquesta es la teva zona.

ACCÉS PROFESSIONALS
Publica el teu negoci i les
teves visites a la nostre web.

Vi Bac de les Ginesteres

Bac de les Ginesteres

Envelliment, Solera

D.O. Empordà

Vi NegreVi Negre, 14,36º vol.
Capacitat ampolla: 0,75 litres

Varietat de raïm
Lledoner (garnatxa roja) 100%

Altres dades del vi Bac de les Ginesteres
Anàlisi: 14,36º vol. Producció: 855 ampolles numerades. Vinyes: les vinyes de les Corts es troba a la part oriental del municipi de Cantallops, al costat del camí dels Solers, en una zona d'aspres o terraprims caracteritzats per uns terrenys rocallosos de materials geològicament senils en descomposició (granits i pissarres), de poca fondària i amb un contingut baix en matèria orgànica. La textura dels sòls és franco-arenosa, amb un pH àcid i amb una proporció de calç activa pràcticament nul.la. Verema:el dia 15 de setembre del 2000 es van seleccionar els 2.985 Kg usats per a l'elaboració d'aquest vi. Tota la collita es va realitzar a mà, en caixes de 5 kg. Vinificació: una vegada veremat, les caixes de raïm es col.locaren a cobert de la pluja i el raïm es va deixar assecar durant 54 dies. Posteriorment, es van premsar els 1.332 Kg de panses resultatns de la dessecació, com si es tractés de raïm fresc. El most obtingut, concentrat en sucres, va fermentar lentament durant mesos en dipòsit d'inox fins a obtenir de forma natural el vi base per l'obtenció del Bac. Acabada la fermentació, aquest vi dolç va col.locar-se en recipients de vidre de 20 litres i es van exposar a la intempèrie, a sol i serena, durant 54 mesos, envellint i evolucionant cap a ranci, fins a esdevenir l'actual Bac de les Ginesteres. Classificació: Peñin 85.

Preu (IVA inclòs)

37,00€

COMPRAR Com comprar?

Informació del celler

Celler Vinyes dels Aspres Vinyes dels Aspres

La bodega Vinya dels Aspres es troba al municipi de Cantallops. En aquest racó especialment agrest es troben les vinyes, totes de propietat familiar des de fa generacions. El celler potencia les varietats tradicionals més adaptades al país i al mateix temps amb personalitat més atrevida, que diferencia els vins i els fan singulars.

veure celler

NOTA DE CATA

Cata: de color daurat vell amb tons de topazi.D'aroma intensa, molt penetrant; conjuntat amb la més clàssica manera de fer vins de les regions meridionals. Aromes amb tocs ametllats i de torró, així com també caramelitzats i de toffee. En boca és sau, gens amarg, ple, amb consistència i amplitud. Amb caràcters de nous i ametlla i amb un reragust llarg i penetrant.

Informació Denominació d'Origen Empordà

La gamma de vins empordanesos és molt àmplia. Els vins negres són de qualitat elevada, amb cos, ben constituïts i harmònics, en ocasions amb el matís d´una criança acurada. Aquests vins de reserva i criança presenten notes aromàtiques molt característiques; són complexes, fragants, amb tocs d´espècies, mantenint sempre aromes de la fruita i la planta. Un cop a la boca s´expressen amb plenitud, saborosos i molt agradables. S'hi elaboren vins blancs, sovint amb varietats autòctones, frescos i saborosos, així com d'altres monovarietals amb una notable qualitat. També rosats que es caracteritzen per un color cirera ben definit, amb gran personalitat i aromes delicades, frescos i de graduació alcohòlica moderada. Una singularitat de la zona és la Garnatxa de l'Empordà, vi dolç natural elaborat amb la varietat de raïm que li dóna nom. Generós, amb sabor del mateix raïm madur, càlid i sedós, virtuts que li concedeixen els trets d´un vi de postres excepcional, juntament amb l´altre vi dolç propi de la zona, el Moscatell de l'Empordà.

denominacion Empordà

LA NOSTRA SELECCIÓ DE VISITES A CELLERS

Rutes de somni. Explori el sabor de cadascun dels nostres vins i conegui tots els secrets del cultiu de la vinya. Cada dia pot visitar diferents cellers i gaudir de l'art, cultura i gastronomia de la zona. Escull ara la teva ruta!

RUTA AL CELLER VINYES DELS ASPRES

RUTA: Visita Vinyes dels Aspres i descobreix l'Albera

Lloc:
Vinyes dels Aspres
Cantallops, Girona

VEURE RUTA veure totes les rutes del celler Vinyes dels Aspres

Altres rutes d'interès per la zona

Visita al museu Coll de Roses, Wine Family Museum, i tast dels seus vins

Coll de Roses, Roses (Girona)

VEURE RUTA

ENTRE LES VINYES

Coll de Roses, Roses (Girona)

VEURE RUTA

Disposem de 24 rutes de vi en la nostra secció. VEURE TOTES LES RUTES

Descobreix els millors llocs d'aquesta zona turística. VEURE ZONA TURÍSTICA

Bac de les Ginesteres | Comprar vi Bac de les Ginesteres | Vi de Vinyes dels Aspres D.O. Empordà

Giro-Rent, S.L. - Avinguda onze de Setembre, 70 - 17250 Platja d'Aro, Baix Empordà, Girona - Telf. 972 208 496

Diseño, programación y posicionamiento web por Novaigrup, Agencia de Marketing Online